Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/u0981940/ikontabela.com/content.php on line 63
Araç Giydirme ve Kurumsal Araç Tasarımları Nasıl Olmalıdır? | İkon Tabela ve Reklam

Haberler  

Araç Giydirme ve Kurumsal Araç Tasarımları Nasıl Olmalıdır?

Araç Giydirme ve Kurumsal Araç Tasarımları Nasıl Olmalıdır?

Servis, nakliye yada pazarlama araçlarınız… Gün içerisinde şehir merkezlerinde dolaşan araçlarınızı ayaklı birer bill-board haline getirmeyi hiç düşündünüz mü? Araç giydirmeler son yılların belki de en hızlı çıkış gösteren tanıtım mecralarından biridir. Peki araç giydirirken nelere dikkat etmeniz gerekir?

1- Uygulamacının Tecrübesi Ne Derecede Önemlidir?

Açıkhava reklamları geneli itibariyle uygun maliyetli-dayanıklı zeminler üzerine kaplanarak yapılır. Fakat araç giydirmede bu zemin sizin aracınızdır. Dolayısıyla üzerine kaplama yapacak olan kişinin deneyiminden emin olun. Kısa sürede deforme olan bir araç giydirme uygulaması, araçlarınızın tekrardan reklam atölyesine girerek ciddi bir mesai ile yenilenmesini gerektirir.

 

2- Tasarımı Bilinçli Bir Şekilde Ele Almanın Kriterleri Nelerdir?

Tasarımcınızın hazırladığı tasarıma, bilgisayar ekranı üzerinden göz atarken çok basit bir detayı göz ardı etmeyin! Araçlar hareket eder. Dolayısıyla sizin monitörde gördüğünüz tasarım minimum 60-70 km hızla insanların önünden geçecek. Bu yüzden küçük detaylardan uzak durun ve vermek istediğiniz mesajı, markanızın ismini olabildiğince okunaklı şekilde tasarlayın.

3- Bütçe Ne Kadar Önemlidir?

Bazen basit ve kullanışlı tasarımlar, detaylı tasarımlara göre çok daha uygun maliyetlere uygulanabilmektedir. Bir çok aracınız varsa, tasarımcınızdan maliyetlere doğrudan etki edecek bir uygulama tasarlamasını isteyin. Göreceksiniz ki komple ürünlerle kaplanmış bir araç tasarımındansa, sadece yarısına yapılmış bir uygulama, aracın kendi rengiyle güzel bir kontrast oluşturarak, uygun bütçeyle daha dikkat çeken bir iş elde etmenize yardımcı olacaktır.

 


Diğer Bilgiler